CPanel

For eit levande distrikts-Noreg!

Distriktet.no

  • IStørre skrift
  • Standard skriftstørrelse
  • Mindre skrift

Om oss

Distriktet er ein tverrpolitisk organisasjon for eit livskraftig Noreg!
Ta heile Noreg i bruk!

Velkommen til Distriktet.no

Velkommen til å ta i bruk heimesida til Distriktet.no. Har du synspunkt på noko av det som står på sidene, eller noko anna som gjeld distriktsutvikling, ta del i debatten.

Kontakt oss

Leiar: Petter Vatn, Epost: petter_vatn@yahoo.no
Sekretær: Eldar Høidal, 6220 Straumgjerde. Epost: eldar.hoidal@online.no

Heim Aktuell debatt Posten skal fram

Posten skal fram

E-post Skriv ut PDF

Arbeiderpartiets landsmøte, som nylig ble avviklet, fortjener ros for sin motstand mot EU`s postdirektiv. Viss det blir godtatt av norske myndigheter vil det føre til at Posten Norge mister sitt monopol på ombringing av brevpost i Norge. Den naturlige konsekvensen av avvikling av monopolet vil bli at vi får nye internasjonale aktører inn i det norske postmarkedet, aktører som får innpass i de mest attraktive områdene, det vil si byene, der det er billig og rasjonelt å dele ut post. Så blir vår nasjonale postaktør sittende igjen med den mindre lønnsomme distribusjonen av post i utkantene av landet. Viss Posten da skal opprettholde inntjeningen må posttjenestene bli mye dyrere. Dette så flertallet i landsmøtesalen i Folkets Hus, og det kan mennesker som er avhengige av gode posttjenester i distriktene være glade for.

  Baksiden av denne medaljen kan være at Posten, Norge mister muligheten for å konkurrere om oppdrag på det internasjonale postmarkedet. Dette er vel ennå ikke avgjort. Uansett venter vi at våre myndigheter arbeider for at mennesker i alle  deler av Norge får det tjenestetilbud de har krav på. Det kan ikke være slik at utsikter til stor profitt ved internasjonale markedsoperasjoner skal gå på bekostning av tjenestetilbudene til mennesker utover i vårt eget, langstrakte land. Vi er en nasjon som bør ha råd til å opprettholde en velfungerende posttjeneste som sikrer et likeverdig tilbud til alle nordmenn.Del på sosiale medie:
Kommentarar
Legg til Søk
Skriv ein kommentar:
Namn:
Epost:
 
Tittel:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Siste kommentarar