CPanel

For eit levande distrikts-Noreg!

Distriktet.no

  • IStørre skrift
  • Standard skriftstørrelse
  • Mindre skrift

Om oss

Distriktet er ein tverrpolitisk organisasjon for eit livskraftig Noreg!
Ta heile Noreg i bruk!

Velkommen til Distriktet.no

Velkommen til å ta i bruk heimesida til Distriktet.no. Har du synspunkt på noko av det som står på sidene, eller noko anna som gjeld distriktsutvikling, ta del i debatten.

Kontakt oss

Leiar: Petter Vatn, Epost: petter_vatn@yahoo.no
Sekretær: Eldar Høidal, 6220 Straumgjerde. Epost: eldar.hoidal@online.no

Heim Aktuell debatt Idretten må reagere

Idretten må reagere

E-post Skriv ut PDF

Distriktet.no utfordrer landets idrettskretser til å nominere egne kandidater til styret i Norges Idrettsforbund.

Vi er ferdige med en periode med Oslo-dominans i toppledelsen i Norges Idrettsforbund. Avtroppende leder Tove Paule hører hjemme i Drammen, og hun har hatt Børre Rognlien og Odd Roar Thorsen fra henholdsvis Oslo og Bærum med seg i presidentskapet. Når Paule nå trekker seg som idrettspresident er det ventet at Børre Rognlien overtar ledervervet. Om valgkomiteen i Idrettsforbundet får det som den vil kommer Rognlien til å få selskap av mange «sambygdinger» i styret. Hele ni av de tretten foreslåtte representantene kommer fra Oslo.

Idrettsbevegelsen står sterkt i alle bygder og byer i hele landet, og er en viktig del av barn og unges oppvekst. Hvert år fordeles milliardbeløp og det nedlegges utallige dugnadstimer blant lokale ildsjeler. Idrettslagene rundt om i landet sliter med ulike utfordringer. For mange innebærer lange avstander store reisekostnader, noe idretten i Osloområdet ikke har. Det er derfor ikke likegyldig hvordan Norges Idrettsforbund styrer og prioriterer. Om styret domineres av personer fra et begrenset geografisk område risikerer vi å gå glipp av både kunnskaper og nye ideer i det fora hvor beslutningene tas.

Oslodominansen gjør seg i økende grad gjeldene i alle deler av vårt samfunn. Distriktet.no oppfordrer derfor landets idrettskretser til å nominere egne kandidater til de viktige styrevervene i Norges Idrettsforbund.Del på sosiale medie:
Kommentarar
Legg til Søk
Skriv ein kommentar:
Namn:
Epost:
 
Tittel:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Siste kommentarar